ANSYS Discovery Live Webinar

vr. 16 februari 2018 - 10:00 uur tot 11:00 uur « Terug naar overzicht

Voor diegenen die het hebben gemist: ANSYS Discovery Live is een revolutonair nieuw product dat de manier waarop simulatie in het ontwerpproces wordt ingezet gaat veranderen. 
ANSYS Discovery Live is een multiple physics platform op basis van Spaceclaim Direct Modeler waarmee engineers vrijwel real time simulaties kunnen uitvoeren.. Ze krijgen hierdoor onmiddelijk inzicht in het effect van wijzigingen in de geometrie of gebruikte materialen op het ontwerp. Om dit mogelijk te maken heeft ANSYS al haar expertise gebruikt en de solvers geschikt gemaakt voor parallel rekenen op de laatste generatie NVIDIA GPU’s.
In de bijna vijf maanden sinds de lancering hebben al duizenden gebruikers wereldwijd de Discovery Live preview versie geprobeerd en de reacties zijn overweldigend positief.

Op 13 februari is de software officieel gereleased. Dat is een goede aanleiding om op 16 februari een webinar te organiseren waarin we meer over ANSYS Discovery Live vertellen en vooral ook laten zien. U kunt zich voor het webinar aanmelden door middel van een email aan v.vanderhert@infinite.nl
U ontvangt dan een link waarmee u kunt inloggen voor dit webinar.